ETA Gratus Kuliner 0038 90000

(0)

Kód: 088962

Výrobca:

Príkon1500 W
Objem prac.nádoby:
 6,7 L
Funkcie : 
šľahanie, hnetenie, miesenie,strúhanie,mixovanie,mlynček na mäso,sekanie,mlynček na mak, lis na citrusy,lis na ovocie,tvorítko na cestoviny
Počet rýchlostí
6 + pulzná
Planetárny systém miešania
áno

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

929,00 € s DPH

729,00 € s DPH

607,50 € bez DPH

-200,00 €

3851453.jpg

Funkcie: hnetenie, strúhanie, lis na citrusy, mixér, šľahanie, tvorítko na cukrovinky, plnenie údenín, miešanie, mäsomlynček, lis na ovocie, tvorítko na cestoviny, mlynček na mak

Kuchynský robot ETA Gratus Kuliner (ETA 0038 90000) s plnou výbavou pre naozajstných majstrov kuchyne. Až 32 rôznych kombinácií príslušenstva, s ktorými urobíte, na čo si len spomeniete.

Väčší, silnejší a s dokonalou výbavou!

Extrémný výkon motora 1500 W je nastavený tak, aby zvládol aj extrémne zaťaženie každodennej práce v kuchyni. Je teda dôležité, aby jeho telo bolo odolné a stabilné. Preto bol Gratus Kuliner dizajnovaný do celokovového prevedenia.

Pri práci si môžete vybrať z plynulej regulácie otáčok alebo zvoliť funkciu PULSE pre maximálne otáčky. Pre pohodlné a efektívnejšie spracovanie surovín si možno nastaviť výšku šľahacích metiel aj hákov presne tak, ako to bude vyžadovať obsah nádoby. Robot disponuje planetárnym systémom otáčania, ktorý zaručuje efektívne spracovanie surovín. Jednoduchú výmenu nástavcov umožní bezpečnostné výkyvné rameno, ktorému bezpečnostná poistka nedovolí samovoľne sa spustiť.

LCD displej vám ukáže aktuálnu rýchlosť a výkon robota, ale aj čas, ktorý si môžete nastaviť až na 10 minút. Po uplynutí časového limitu sa robot sám vypne. Koliesko regulácie má svetelnú signalizáciu, ktorá rozlišuje 2 úrovne výkonu. Pri plnom výkone začne svietiť na červeno. Ďalšou nespornou výhodou pre aktívnych užívateľov je veľmi rýchle zostavenie, jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba s možnosťou umývania jednotlivých dielov v umývačke riadu.

Varenie s robotom Gratus Kuliner bude od teraz brnkačka!

Kvalitná nerezová misa má objem 6,7 l v ktorej pripravíte viac surovín pomocou hnetacieho háku, miešacej a šľahacej metly či špeciálnej flexi metly a najrôznejšie druhy tortových zmesí, kysnutého cesta, ale aj polevy, náplne či krémy alebo napríklad zemiakovú kašu. Gratus Kuliner to skrátka vie rozbehnúť vo veľkom.

Sklenený mixér s objemom 1,4 litra vám pomôže pripraviť koktaily, smoothie, dipy, omáčky alebo krémové polievky, dokonca aj tekuté cestá, napríklad na palacinky. Je doplnený o vtláčadlo , ktoré posúva suroviny smerom k nožom a napomáha k ich rozsekaniu.

Vďaka 6 diskovému strúhadlu veľmi rýchlo spracujete zeleninu do šalátov, oriešky aj čokoládu do múčnikov alebo rožky na strúhanku. S mlynčekom na mäso zvládnete pripraviť mäso na karbonátky, hamburgery či boloňskú omáčku. Hrubosť mäsa si volíte skrz 4 mlecie doštičky. S ďalšími nástavcami môžete vytvárať údenárske výrobky, mäsové šišky Kebbe či vykúzliť 4 tipy domáceho vianočného pečiva.

Vďaka lisu na ovocie, bobuľoviny a zeleninu si doma môžete vyrobiť džús z ríbezlí, čučoriedok, malín alebo uhoriek a paradajok, tie sú bohaté predovšetkým na vitamín C, B, D, ktoré vaše telo potrebuje nielen v zimnom mrazivom období. Na džúsy z citrusových plodov - pomarančov, citrónov a grepov je špeciálne určený citrusovač . Súčasťou balenia je samozrejme tiež 0,8 litrová nádoba na šťavu a čistiaca kefka.

3851454.jpg

Aby ste si svoju každodennú porciu čerstvých vitamínov mohli vziať kamkoľvek so sebou, je robot vybavený aj 2 športovými fľašami z Tritanu s objemom 600 ml a 400 ml. Tritan je vysoko odolný materiál, ktorý neabsorbuje chute ani pachy. Vždy si tak vychutnáte presne tú kombináciu chutí, ktorú si namixujete. Slim dizajn fľaše je navrhnutý priamo do ruky. Perfektne pasuje do dverí auta aj chladničky.

3427248.jpg

Milujete taliansku kuchyňu? Potom si môžete vytvoriť domáce cestoviny, chutné ako z presláveného Talianska. Lasagne, Penne, Rigatoni, Ditaloni Rigat, Macheroni, Papperdelle, Srelline, Anellini, Lisce i Ditalini. Toto všetko zvládnete s 5 vykrajovačmi na cestoviny , ktoré sú súčasťou mlynčeka na mäso.

3851455.jpg

Zdravú múku nielen na cestoviny, ale aj pečivo, zahusťovadlá a múčniky si môžete pomlieť v mlynčeku na obilniny, strukoviny a ryžu . Mlynček oceníte predovšetkým pri príprave bezlepkových pokrmov.

3851456.jpg

Ďalšou vychytávkou je aj mlynček na mak.

Bezlepkové cesto má na háku

Bezlepkové cestá je potrebné skutočne dôkladne prepracovať, aby sa suroviny bez lepku, ktorý pôsobí ako spojivo, poriadne prepojili. Tvar háku na bezlepkové cesto je navrhnutý tak, aby lepšie stieral suroviny aj zo steny misy, a tak napomáhal k rovnomernému prehnieteniu všetkých prísad. Tomu prispieva aj možnosť nastavenia jeho výšky. Bezlepkové cestá pre vás razom prestanú byť obávaným strašiakom.

Skvelé recepty k jednotlivému príslušenstvu nájdete v kuchárke Šéfkuchář robot vo vnútri škatule. Spolu vykúzlite tie najbáječnejšie pokrmy pre každú príležitosť.

Technické parametre

Farba Biela
Maximálny príkon ( W ) 1000 - 1500 W
Počet rýchlostí 6
Miešanie Áno
Šlahanie Áno
Smoothie Áno
Sekanie Nie
Hnietenie Áno
Strúhanie Áno
Mlynček na mäso Áno
Plnenie údenín Áno
Lis na citrusy Áno
Planetárny systém miešania Áno
Ochrana proti preťaženiu Áno
Pulzný spínač Áno
Protišmykové nožičky Áno
Plynulá regulácia rýchlosti Ano
Materiál nádoby Nerez
Objem nádoby ( L ) 6 - 7
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu